Descricpció del blog

Aquest blog s'ha creat per afegir tots els treballs realitzats a la classe de Visual i Plàstica i digitalitzar-los.

divendres, 1 de març del 2013

3.Avatar


*Descripció de l'activitat:
Aquesta activitat ha consistit en crear avatars per que ens representin. La professora ens ha penjat, al bloc de vipfm, unes quantes adresses electròniques per crear avatars. Nosaltres hem pogut fer servir altres pàgines, sempre i quan li diguéssim quines eren. Al final, al acabar tots els avatars hem de triar un, amb el qual la professora ens reconegui.
Avatar :"és una imatge que ens caracteritza a llocs d'internet ja que l'Avatar en si són les imatges que nosaltres fem servir per posar les imatges que nosaltres desitgem, però en veritat la funció de l'Avatar és segons la imatge que es posi caracteritzi a la persona o el seu humor d'aquest moment"

*Procés:
Flashface
Flashface: Aquest programa m'ha agradat bastant perquè es molt encertat. Pots fer el que vulguis amb les parts de la cara. Fer-les més amples, més estretes, més grans, més petites,etc.

Unique
Unique: Aquesta adreça la trobo una mica infantil pero pots ficar-hi coses que et caracteritzin. Hi ha poques opcion per escollir pero et pots sentir identificat amb coses que pots incorporar al teu avatar.

Doppleme
Doppleme: Aquesta web es molt limitada, no m'assemblo gens però es perque et dona molt poques opcions per escollir.

Messenger12
Messenger12: Aquesta plataforma es molt limitada. Però per lo limitada que és, està molt be. Amb poques opcions pots trobar el teu avatar idílic.

Anime_avatar_creator
Anime avatar creator: Aquest programa es molt extens, tens moltes opcios per cada una de les parts de la cara. Pots trobar el teu tipus de cabell molt facilment.

Face_your_manga
Face your manga: Aquesta adreça la trobo molt interessant perquè t'assembles als dibuixos manga.

Urfooz
Urfooz: Aquesta web esta molt be. Amb uns dibuixos tan infantils pots trobar el teu cabell, els teus ulls, pots pujar-los, baixar-los, fer-los més grans, més petits.

Weeworld
Weeworld: Aquesta plataforma és molt original. Pots ferte el teu avatar que s'assembli a tu pero mantenint l'esència de la pàgina web, que quasi tots s'assemblen força.

*Resultat:
L'avatar que he escollit és aquest:
Face_your_manga

Face your manga: perquè és el que més s'assembla, sobretot per el cabell. Hi ha molts llocs on el meu cabell no hi és i aquí l'he trobat. També he pogut ficar línies d'expressions a la cara i això ajuda molt.

*Comentari:
Aquesta activitat m'ha agradat força perquè he descobert moltes pagines on poder crear avatars i la repetiria perquè ha sigut molt divertit. Mentres estàs fent els teus avatars i li dones a cada tipus d'ulls per saber quin s'assembla a tu rius del ulls que et pots posar perquè són molt graciosos. A molts llocs d'aquests pots ficar el que pensa el teu avatar i això facilita a l'altre gent saber quines coses t'agrada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada