Descricpció del blog

Aquest blog s'ha creat per afegir tots els treballs realitzats a la classe de Visual i Plàstica i digitalitzar-los.

dilluns, 11 de març del 2013

5. Avatar analògic-taca


*Descripció de l'activitat
Hem hagut de fer el nostre avatar analògic amb l'única diferencia de blanc i negre, no hi podia haver cap matís per en mig.
*Procés:
-->El primer que hem fet ha sigut modificar la nostra fotografia original amb un programa d'internet, de l'ordinador, etc. La majoria hem fet servir el picmonkey. Hem hagut de variar la lluminositat, la brillantor, les ombres,... fins a aconseguir que a la nostra fotografia només hagin quedat dos tons: blanc i negre.

-->A continuació hem calcat la forma de la cara amb les linies que diferenciaven el negre i el blanc molt marcades. Sense haver cap matís. 
14

-->Per acabar, hem pintat el retrat amb el retolador, és molt important que no es vegin les ratlles del retolador, per això hem hagut de fer dos o tres capes.

*Resultat
Valoració:
Trobo que m'ha quedat bastant bé. M'ha costat una mica definir bé les ombres perquè la meva fotografia era molt fosca però me n'he sortit bastant bé. M'ha agradat fer aquesta activitat perquè he vist que, encara que sembli molt difícil,quan et poses a fer-ho bé et pot sortir millor del que t'esperaves. Aconsellaria a tornar-la a fer perquè la gent es sorpren de lo bé que li queda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada