Descricpció del blog

Aquest blog s'ha creat per afegir tots els treballs realitzats a la classe de Visual i Plàstica i digitalitzar-los.

dilluns, 11 de març del 2013

6. Disseny d'un logotip

*Descripció de l'activitat:

Hem hagut de fer un logotip que ens representés a nosaltres o a alguna cosa relacionada amb l'institut. Hem fet el disseny, els logotips en blanc i negre, les variacions amb colors i la maqueta amb cartró ploma.

*Procés:
--> El primer que hem fet ha sigut pensar i dissenyar un logotip, relacionat amb nosaltres o amb l'institut ajudant-nos de programes de l'ordinador o webs. La professora ens ha facilitat la feina ficant els enllaços de les pàgines webs més útils al bloc de vipfm.






--> De tots els logotips que hem estat observant hem hagut d'escollir quatre i dibuixar-los a la làmina, només repassant la silueta, sense pintar-ho ni res, dividint la làmina en quatre zones.
"làmina 9: proposta logotips, estructura"


--> A continuació, tots els logotips dissenyats, i dibuixats a la làmina, Hem hagut de dibuixar-los tots en una altra làmina, dividint les zones blanques de les negres, per fer la
"làmina 10: proposta logotips, blanc i negre"


-->Després d'haver fet tots els logotips en blanc i negre, hem escollit un, el que més ens ha agradat i l'hem dibuixat quatre vegades en una làmina. A cada dibuix d'aquests quatre hem pintat amb una combinació de diferents colors cada un.
"làmina 11: proposta de logotips, colors"



--> D'aquestes quatre combinacions de colors hem hagut de triar una. Hem agafat el logotip i l'hem fet en gran en una làmina blanca i hem representat el logotip en cartró-ploma pintat amb els colors de l'anterior làmina que havíem escollit.
"làmina 12: maqueta d'un logotip"

*Resultat:


*Valoració:
Trobo que aquesta activitat ha sigut molt divertida perquè ens ha ensenyat que nosaltres també podem dissenyar un logotip que ens representi, com qualsevol empresa. Al dissenyar i dibuixar el logotip no les tenia totes però al final trobo que m'ha quedat bastant bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada