Descricpció del blog

Aquest blog s'ha creat per afegir tots els treballs realitzats a la classe de Visual i Plàstica i digitalitzar-los.

divendres, 1 de març del 2013

4. Avatar analògic


*Descripció:
Hem fet tres dibuixos basant-nos en una fotografia nostre de primer pla amb totes les hombres: primer l'hem fet amb llapis(grisos), a continuació amb retolador de punts i al final amb ratlles de retolador.

*Procès:
-->Al principi la professora ens ha dit que imprimissim una fotografia nostre de primer pla ocupant un DIN-A4 sencer. 

--> El primer dia hem fet en un full tres files de vuit quadrats cada una. A la fila del damunt hem fet la gamma de grisos amb llapís. A la dreta el més fosc i a l'esquerra el més clar. El més fosc ho hem fet amb moltes capes amb el llapís HB. I conforma anem anant cap a l'esquerra anem fent menys capes i apretant menys amb el llapis.
--> El segon que hem fet ha sigut el nostre avatar analògic amb la gamma de grisos amb el llapis. El cabell molt fosc i les ombres de la cara més fosques que la resta d'aquesta.
--> El tercer día hem entregat el retrat amb la gamma de grisos amb llapis i hem començat a fer la gamma de punts amb el retolador a la segona fila del DIN-A4. A la dreta hem omplert tot el quadrat de punts negres i conforma anavem cap a la dreta hem anat fent menys punts i cada cop més separats.
-->A continuació hem fet el nostre retrat amb punts, on hi havia ombres hem pintat més punts i més junts i on hi havia la cara casi blanc ho hem pintat poc.
--> Hem entregat la làmina dels punts i hem practicat en un full en brut per saber quin tipus de linia farem servir en el full de les gammes a la part de les ratlles.
5
--> El següent dia d'aquesta pràctica hem fet la gamma de ratlles al DIN-A4 dels quadrets.
--> Per acabar, hem hagut de fer la nostra cara amb les ratlles practicades al full de les gammes.
 1 of 3
*Resultat:
 1 of 3

El retrat amb la gamma de grisos amb el llapis es més difícil ja que hem de difuminar molt el pas de les ombres més fosques a les mes clares i el de punts és més fàcil pero molt més entretingut.

*Comentari:
El retrat amb la gamma de grisos m'ha sortit una mica malament perquè la fotografia es molt fosca i amb el dibuix es veia quasi tot negre. El que m'ha sortit millor ha sigut el retrat de punts perquè, encara que sigui molt cansat fer tants punts pots matissar més de fosc a clar. El retrat amb ratlles m'ha sortit bastant bé perquè despreés d'haver practicat amb els punts i la gamma de grisos ja li he agafat la pràctica.
M'ha semblat una activitat entretinguda i m'ha agradat bastant, la recomenaria perquè et pots sorprendre de lo bé que et queda quan t'esperes que et quedi malament perquè penses que és molt difícil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada